Opina!

Data: 2012-05-20

Per: Laura

Assumpte: Pàmies

This is a...

—————

Data: 2012-05-25

Per: Toni Palau

Assumpte: La filla del pres

El primer llibre que poses a la llista de la seva bibliografia ("La filla del pres"), quina editorial l'ha publicat? No l'he trobat a cap llibreria ni biblioteca.

—————

Data: 2012-06-17

Per: praha

Assumpte: Re: La filla del pres

Segons em va explicar un familiar molt proper a l'autora, "La filla del pres" no es va publicar mai. El text va ser refet més tard i es va incloure a la novel·la "Dona de pres", publicada per primer cop l'any 1975.

—————

Data: 2012-06-14

Per: Aloma

Assumpte: Pregunta

Em fa ganes de llegir més llibres d'ella. El llibre "Jardí enfonsat", podria ser una segona lectura després de "Testament a Praga"? Ei, una web amb moltes dades, es veu rigurosa, l'audio de música de la ràdio molt emotiu. Gràcies.

—————

Data: 2012-06-16

Per: praha

Assumpte: Re: Pregunta

Aloma, a "Testament a Praga" s'expliquen molts detalls de la vida de Tomàs Pàmies (el pare de la Teresa). I "Memòria dels morts" està centrat en la vida de la mare, que va morir mentre la Teresa es trobava a l'exili. És un llibre molt emotiu (no trist), que et recomanaria llegir després de "Testament...".

"Jardí enfonsat" és un dels sis o set llibres de viatges que va escriure TP. Narra el viatge que va fer per Castella-Lleó l'estiu de 1989, després d'haver vist la pel·lícula de Jaime Chávarri "El desencanto". El llibre és deliciós i estic segura que el disfrutaràs molt, però em sembla que l'entendràs millor si abans veus aquesta peli (més aviat un documental), que retrata la decadència de la família del poeta Leopoldo Panero, nascut a Astorga. Si no la trobes a cap videoteca, sàpigues que la pots veure íntegrament a Youtube. ;-)

—————

Data: 2012-07-23

Per: Elisa P.

Assumpte: Qui ets?

La pregunta és per a qui ha creat el blog: tens algun parentiu amb la Pàmies?

—————

Data: 2012-07-25

Per: praha

Assumpte: Re: Qui ets?

Només sóc una lectora dels seus llibres. I tu? Ets parenta seva? Ho dic per la P que has posat al darrera del teu nom…

—————